Lunds mest bokade frisör

Vad jag vill säga med det är att sen jag öppnade YOKO does my hair har det bokstavligt vält in med kunder.

Månad för månad har jag blivit bokat längre och längre fram, samtidig som salongen drar till sig nya kunder och befintliga kunder stannar kvar förlängs väntetiden för en klippning (pt 8veckor) Det är ju underbart minst sagt samtidig som det är en väldig jobbig känsla att behöva säga nej till nya kunder och att stammisar måste gå oplanerad lång tid med sin utväxt eller slitna tofsar.

”Framförhållning” är mitt nya favo ord som jag rekommendera alla mina kunder att boka 1-2 behandlingar fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s