OBSESSED med Babylights

Den senaste tiden har jag haft sjuuukligt många kunder som har efterfrågat en mera naturlig utväxt. Babylights är ett fint alternativ till vanliga folieslingor, dom här vävas så tunna att meningen är att dom inte ska synas, nu beror det såklart på hur pas kontrastat en färg man går efter. Men ni ser nog hur jag menar… tidskrävande -JA! Värd det-JA!

Mina kunder frågar mig ofta om jag inte blir trött på att göra folie efter folie efter folie, men jag brukar att jämföra det med folks hobbyer- något man verkligen gillar att göra så när man vet man inte kan få göra dom så längtar man sån efter att få göra det😄 t

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s