YOKO does my hair -and clothing.

Bara lite färg” tänkte jag då jag fick nyckeln till butiken…men OMG det ene tar det andra och plötslig inser man hur mycket där faktisk måste göras!

Jag har inte varit så aktiv på bloggen på senaste tiden därför att jag har haft så sjukt mycket att göra inför öppningen av min egen salong.
Det är verkligen min dröm som skal få gå i upplevelse och jag är så sjukt peppad på detta så jag har knappt kunna sova dom sista typ 3 månaderna..

Jag fattar inte vilken tur jag har haft!? Att hitta butikslokal i Lund är ju en prov på ens tålamod för det första för det är inte många lokaler som läggas ut – och nu pratar jag inte hyra på 20.000plus därför att då går det hur lätt som helst att hitta! Nej vi pratar centralt läge med lite gammalt charm

kvar. Butikslokaler till fair priser för båda parter där os alla kan få vara med -ja dom hamnar aldrig på ”marknaden” och det var ju litegrann det som fick mig att tänka… hur ska man då få tag på ett så fint lokal ?? Jo man får ta kontakt med dom som hyr lokalen och göra uppmärksamma på sig själv att där fins intresse. Och samma dag som jag skickade ut en mail till Meloa (som butiken het) fick jag svar tillbaka. Perfect timing får man kalla det😍😁❤️

Min salong kommer inte bara att handla om hår men även om kläder och jag vill gärna få lite københavner feeling in över butiken (jag är ju dansk). Så inredning blir Urban, eklektisk, bohemisk men ändå modern… inte alls som någon annan butik i Lund skulle jag själv våga att påstå. Foton jag har lagt upp här visar en väldig avskalad version av hur jag vill det skal bli. Jag har en väldig visuell idé om hur det kommer att bli och just nu (under 1 månad till öppning) känns alls lite lagom underbart☺️ jag kommer att hinna … eller njae… såklart väntar jag på lite möbler som inte hinner att bli laverad till öppningen men det kan jag leva med. Jag har i 2-3veckors tid varit orolig om det överhuvudtaget kan gå låta sig göra med vatten/avlopp.. fy fan! Men igår löste vattenproblemet sig och rörmokarn blev klar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s