Sommar känsla

Hade bokat in en hårmodell idag som jag ville testa ny färgteknik och färg märke på.  Det var ju Gold premium haircolor igen som jag börjar att känna mig trygg med. 

Jag ville hitta en teknik som går snabbt men att man ändå uppnår stor förvandling utan att kunden ska sitta i stolen i timmevis.. och den metoden kommer jag absolut att göra igen.. klipp och färg 2 timmar😳😁 det är INTE ofta man hinner göra så mycket på så kort tid. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s