Swedish blonde

Hade önskat att få ta bild framifrån på min tyska kund, men jag får ju acceptera kunders önska om att förbli anonyma. Men jag kan säga er att jag klippte en lugg som gick så bra med denna hårda avklippning och blonda hårfärg som hon gjorde väldig tydlig skulle vara ”swedish blonde”. Täta babyligts i folie med massor av blekning och sen en nyansering som samtidig luftade hennes egen färg lite för att softa till övergången mellan den mörke och ljusa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s