Nude blonde

Det är inte bara teknikerna som är i focus som frisör men också specifika färger som tex. Namnet ”Nude blonde” florera mycket just nu, mina tanker får mig på alla de härliga nagellack som finns just nu och som fortfarande är hur het som helst. Men även håret ska ha den helt rätta blonda färg och däri uppstår ”Nude”,  för mig är ”Nude” varm och kall på samma gång, den innehåller rosa, violet, ask, gyllen och såklart en ren blond bas men som ni ser på bilden är det inget synbart för ögat men mer hur jag tänker när jag blandar färger. 

Jag kan säga så att 90% av alla blonda hårfärger jag gör ( och jag gör MÅNGA) där använder jag pink/violett (på storlek med en ärta). Den är med till att neutralisera dom gula pigmenterna i håret men samtidig tillföra lite rött som blonda hår helt saknar och DÄRFÖR har så lätt vid att drar upp gul/grönt/matt/platt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s