Gold premium haircolor.

Jag håller på att byta till annat färgmärke och där finns hur många som helst att välja på. Jag är typen som ELSKAR  att researcha-  så mitt letande efter nytt färgmärke har so far tagit mig 6 månader och jag är inte helt klar än😆 mitt favo märke just nu är det helt nya färgmärke ”Gold”, dom är fram för allt miljövänliga, utan ammoniak, PPD, resorcinol och parabene fria👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s