Att ”klippa” med kniven

Jag vet inte hur eran instagram flöde ser ut men mitt är natuligtvis fullt späckat med hår! Hår tutorials frem för allt!  och något som jag har bemärkt som kommer att göra en comeback är rakkniven! Kniven som tar i sönder håret, flår upp fjällskicktet  och som är med till att håret blir sliten snabbare! Oj! -Whats not to like?! 

Jo! Där Finns anledning till att ta i sönder håret, för dom som har långt hår, stora mängder och som samtidig har ett sunt jämnlångt hår. Dom har ofta platt livlöst hår. Färg/blekning är ett alterniv för att ge håret lite volym men annars är kniven genial! Och mycket i tiden om man läser mitt tidigare blogginlägg (luft, struktur och rörelse). Vad är att tänka på att nästa gång det är dax med frisörbesöket då kanske det räcker att använda saxen och låta kniven vila. På det sätt håller håret till frisyren i längre tid. Korta frisyr kan man använde kniven varje gång där man ändå klipper bort det där har växt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s