Babylights, foilayage med teasing teknik och root shadow.

Jag har länge tänkt på att göra en tutorial video på hur jag gör mina färgkunder i salongen men jag har ännu inte tagit tag idet.. men här är ett underbart exempel på hur man färgar 98% av allt hår utan att göra botten/utväxten solid. Skifta mellan att göra tunna fina slingor så nära botten som möjligt-nästa-> tunn passé som du toppera och sen målar mjukt med penseln upp till topperingen. Vid schamponeringen penslar du en halvtransparent kall lite mörkare nyansering i botten som får sitta samma tid som den blonda nyansering på längderna och VOILÀ! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s