Layers layers layers!

Längden 2016 har varit nyckelbens längd med tunga längder. I år kommer focusen att lägga på att få liv in i håret! Vi pratar djupa uppklippningar med massor av teknisk kunnande för en frisör🎉🎈🤓 Vi vill inte ha Etaper i håret, no no no !! men luft och struktur. Fram med locktången eller krama gott med handen. Gärna med en mjuk fluffig men ändå tung lugg… samtidig hoppas jag på att se fler som vägar klippa luggen kort -ja! Gärna 2-3 cm över brynen❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s