I’m back!

Första dag på salongen efter mammaledighet var igår och där var full rulle från jag satt nyckeln i salongens dörr till jag satte mig på cykeln mot stationen.

HÅR🔸BRYN🔸LÄPPAR🔸contouring 🔸NAGLAR. – Känns väldig 2017. 

För mig är HÅR ju självklart prio 1! Men mina bryn har växt för mig, båda min kärlek för dom och storleken, nu är jag en av dom som måste måla på rejält för att det ska likna något, hade det inte varit för brynfärgen och bryn-sminket så hade dom inte synts alls!

Bryn 2017 är fylliga antingen jätte ”naturliga”( då tänker jag långa hår som man då formar med borsta och gelé) eller välklippta/plukkade bryn som sen är målat mjuk in till ögat och sen gradvis stärkare i pigmenten och linjen. 

Längst ner på foton är mina personliga favoriter! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s