The reason I’m in Sweden

Hade det inte varit för Christel som visas på bilden här hade jag inte jobbat, bot, giftet mig eller fått 2 barn här i Sverige! Hon var ”Kirsten giftekniv” som man säger på danska. Bilderna här är från däres bröllop och  håret  var jag såklart nötsaget till att hjälpa med! Fick tryckd in ett bild på min man Martin och min son Saxo som bara var 5veckor då ( nu 7v) också anledningen till att bloggen här inte har varit så aktiv dom senaste veckorna… Titta på bröllops tårtan….Starwars…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s