Bröllop och brudtärna

Så blev det Antonio och Andrea’s tur att bli gifta!  Jag hade visst nog en son som var 2 dagar gammal då och hade precis kommit hem från BB men man kan ju inte avstå från sin BF viktigaste dag. Sista bild visar hennes syster Emelie och jag, hennes två brudtärnor. Min klänning hade jag köpt veckan innan med tanke att jag skulle var hög-gravid på festdagen men neej – så blev det ju inte 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s