Så många variationer på blonda hårfärger.

Min kund och väninna Olga som jag bara måsta skryta om, hon är 26 år och har 4 barn och snart utbildat barnmorska så himla tuff och helt sin egen!

Nåh men HÅRET: Förre gången gjorde vi hela förarbetet med mängder av tunna blekte slingor, denne gång la jag en mörk bottenfärg som jag kammade och drog med händerna ut så övergången skulle bli mjuk men djup. Sen jag la jag en blond nyansering med lite pink/violet mix i för att neutralisera den gul/gröna som hade samlat sig på de gamla längder.. Olga är inte rädd för att den skulle slå violett så jag tryckte i lite mer än vad där behövdes för att fremma undertonerna av den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s