Kort lugg med blonda längder

Min kund och väninna Tina Maria fick sig en rejäl makeover, både vad angår färg och klippning. Jag ÄLSKAR den korta luggen och jag hoppas att fler vågar sig på det i år. Hårfärgen är en process som kommer bli gjort i flera steg, jag ville gärna ha henne lite ljusare på topparna för att få ett renare och en mer sandfärgad look, men ett så mörkt hår gömmer på så mycket värme att jag är nöjd för att vara första färgningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s