Hairpainting!

Fredagens färgprojekt blev denna förvandling! Väldigt mycket ljusare men ändå inte på något onaturligt sätt. Som ni kanske ser på före bilden så färgar min kund sig inte ofta, och därför får man ha det med i tankarna när man väljar sitt ljushetsläge i botten. Ett par toner ljusare tycker jag man kan gå på utan att det blir för kraftfull utväxt, lite snyggt är det ju faktisk när det börjar att växa ut en lite djupare nyans i botten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s