My dear friend Olaplex

När man ska göra så stora förändringar så är jag så lycklig för att Olaplex finns. Min kund Amanda satt med blekning i sitt hår i drygt två timmar ( vi pratar hardcore blekning) och där hände inget- så kändes det, en gammal färg rand kom fram mitt på håret och jag fick pensla på extra blekning. 4 timmar senare och mycket blekning, färgning och Olaplex och detta var hur det blev. Amanda hade ett önskan om att behålla sin egen mörka botten men med väldigt rena, kalla beige/ sandtonade längder, ett mått som är realistisk bara inte i en och samma behandling. 1-2 besök till och jag är säker på hon ska lyckas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s