Ljusnings färg med Olaplex

Min kund/väninna Sasha är mörkblond i sig själv. Men som de flesta naturliga blondiner så saknas glansen, oftast upplevas den äkta blondin mer matt och kall. Så här ville jag få fram lystern och tillbaka glansen. Oftast har blekning den negativa effekt att den ta bort lite av den glans som hårfärg annars erbjuder. Här kändes det som dubbel jobb att behöva bleka och sen tona in håret. En enkel behandling med en lite mörkare nyans i botten och ljusnade längder.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s