Den osynliga hårfärg

Det finns en hårfärg som är transparant kallas ”Clear” hos Kevin Murphy. Beroende på hur man använder den kan den antingen ge ren glans och inget annat. Om man däremot blandar den med en vanlig hårfärg så gör den färgen mindre täckande…. Här mina damer och herrar har jag använd den med 9% väte som aktivera färgen och hjälper till att lyfta/ljusnar upp håret, fast där är INGET pigment i och därför bevaras alla naturliga skiftningar i håret. Glansfullt och enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s