Naturlig balayage med Olaplex

Ibland är jag så ivrig för att komma i gång med färgen att jag glömmer att ta förebild, här lyckades jag att ta ett..sådan nästan- lite tjuvstartat… Kvalitén i håret vår jättedålig och hade jag inte haft Olaplex hade jag nog aldrig börjat med att lägga blekning i ett sådan hår..men titta hur fint och naturligt det blev, inte för kallt, inte för varmt, inte för ljust och inte gult alls!IMG_2022IMG_2011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s