Hairpainting/balayage

Den nya generation hairpainting eller också kallad balayage. Jag tror inte att folieslingor kommer att försvinna helt, där finns fördelar med den goda gamla teknik som denna lättere variant inte kan erbjuda, men samtidig kan denna teknik tillföra ett annat spel och en mjukare utväxt som har varit väldigt populära de seneste åren. Här har vi min kund som önskade sig en väldigt blond hårfärg men inte önskade den kompakta utväxt som täta folieslingor ger eller som en helfärgning gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s