”Blue ombre”

Måste tipsa om en sak! Till er som gärna vill testa pastell färger i erat redan färgade/blekta hår så är det genialt med balsamfärger ! På min väninna Andrea har jag andvänt Pravanas professionella färger. Dom finns i jätte många nyanser och det går att blanda upp dom med båda Olaplex eller balsam så dom blir naturliga/svaga/pasteliga – precis vad som önskas. På bilden har jag andvänt färgen utan att späda ut den med något och bara kammat ut den på längderna. Dramatisk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s